Categorieën

Rixt Jewelry / Zonnesteen

Zonnesteen
Zonnesteen je leert te genieten en en je een positief kijkbeeld op de toekomst geeft. Zonnesteen geeft je een goed humeur en optimisme.
Zonnesteen verwarmt en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Zeer geschikt ook bij reumatische klachten en klachten van koude ledematen.  

De Zonnesteen heeft een positieve uitwerking op de gemoedstoestand. Het is een steen die zorgt voor meer levensvreugde en een optimistische kijk op het leven. Hele fijne steen voor seizoensgebonden depressie en geeft je meer zelfvertrouwen en een beter gevoel van eigenwaarde. Het is een steen die je weer laat stralen en vertrouwen te hebben in een mooie toekomst. 

Zonnesteen heeft een verzachtende uitwerking op de stofwisseling en helpt bij buikpijn en klachten van een opgeblazen gevoel. Daarnaast heeft Zonnesteen een positieve uitwerking bij huidproblemen zoals acne en psoriasis en heeft het een gunstige werking bij longproblemen zoals acute bronchitis en astmatische klachten.

Zonnesteen werkt ook in op de spieren en helpt bij rugklachten zoals hernia. Daarnaast is het een steen die kan helpen bij problemen van onvruchtbaarheid en werkt ondersteunend tijdens de zwangerschap.

 

Kleur

Oranje, roodbruin

Vindplaatsen

Noorwegen, Verenigde Staten, Canada, Rusland, India
https://rixtjewelry.ccvshop.nl/

 
Bezig met laden...

Zonnesteen

€ 3,00 p/stuk