Categorieën

Testservice.

Bitten:
Steeds meer ruiters maken of willen de overstap maken naar een ander bit.
De inwerking van elk bit is anders en elk paard is anders wat anatomie betreft maar ook in de reactie op een bit. Het is de kunst om per combinatie van ruiter en paard het beste bit te vinden zodat de samenwerking het meest optimaal is.
Omdat vaak na één keer uitproberen nog niet zeker is hoe jouw paard reageert is dit de ideale manier om miskopen te voorkomen. Ben je na afloop van de testperiode tevreden over het geteste bit en wil je deze graag aanschaffen? Dan krijg je de testperiode als korting op de aanschaf van een nieuw bit.
Hackamore / Cavemore:
Er zijn verschillende systemen en welke moet je nu kiezen voor je paard of pony? En voordat je een bepaald model aanschaft wil je deze graag eerst uitproberen. Daarom kun jij nu zelf een hackamore of cavemore met type scharen testen.
Het regelen van de test.
  1. Kies het gewenste product in de webshop.
  2. Plaats dit de winkelwagen.
  3. Vul je gegevens in.
  4. Veld opmerking: TEST
  5. Bevestig met VOORUIT betaling.
  6. Je wacht dan met betalen tot je de aangepaste factuur hebt ontvangen
  7. Test artiekel wordt binnen 2 dagen verzonden 

Testperiode.
Als je een nieuw systeem of ander type hoofdstel gaat proberen moet je paard hieraan wennen. De druk en inwerking zijn  anders in de mond of op het paarden hoofd. Geef je paard de gelegenheid te om te wennen. Je kunt na ongeveer 10 keer het beste bepalen hoe je paard  reageert. Daarom is de minimale testperiode bij ons 10 dagen.
Duur van de testperiode.
De testperiode gaat in zodra het pakket is bezorgd. Na de testperiode stuur je het product binnen 2 dagen retour. Gebruik hiervoor het adreslabel die je van ons ontvangt in je mailbox


 
Vergoeding voor het testen.
Voor de testperiode van 10 dagen vragen wij een vergoeding van € 15,- per artikel (bit of  bitloos;  hackemore/cavemore). Zadel 30,- ). Dat is maar €1,50 per dag! Voor ieder artikel  rekenen wij € 25,- aan borg, deze ontvang je terug zodra wij het test-product in dezelfde conditie als geleverd terug hebben ontvangen. Mocht het testproduct erg smerig of beschadigd zijn, dan moeten we helaas reinigings-, reparatie- of vervangingskosten  in rekening brengen.
 
Extra kosten?
De verzendkosten per verzending zijn niet inbegrepen deze zijn afhankelijk van de gekozen verzendmethode. De kosten voor het retour sturen € 3,50 of 6,95  betaal je bij het retour sturen van het test-item. Het te testen modellen zijn ook af te halen in Hemelum, maak hiervoor een afspraak in de zadelmakerij.
 
Aankoop van test artikel.
Besluit je na de testperiode het bit of ander artikel te kopen, dan wordt de vergoeding van de testperiode in mindering gebracht.
 
Heb je een reeds gebruikt testmodel ontvangen en wil je deze aankopen? Dan wordt de prijs bepaald aan de hand van het aantal keren dat dit is verhuurd/getest.
 
Terug sturen na de testperiode.
Na de testperiode stuur je binnen 2 dagen het artikel  terug.  In je mailbox ontvang je de retourinformatie met en met adres label, deze kun je uitprinten en op het pakket plakken. Zorg dat je het label voldoende frankeert.
 
 

 
Foto