Categorieën

Rixt Jewelry / Hematiet

Hematiet
Hematiet is een veel voorkomend ijzeroxidemineraal.
Hematiet helpt om negatieve energie te absorberen en kalmeert in tijden van stress of zorgen. Het is een geweldige beschermende steen en is heel fijn om mee te dragen om je geaard te houden. Het is ook een fijne steen om negatieve energieën een positieve draai te geven. De steen zend energieën uit die het samenwerken bevorderen.
Door de geschiedenis heen staat hematiet bekend als een steen met een grote genezende kracht en ook om zijn vermogen om als beschermende mantel te dienen. Hematiet is al ingebruik sinds het stenentijdperk om te beschermen tegen vloeken en spreuken. Een steen om de drager geaard te houden.
Draag hematiet bij je wanneer je behoefte hebt aan balans of wanneer je moeite hebt om je energie te focussen. De steen is ook handig is om te gebruiken in zeer lastige situaties, en kan er voor zorgen dat het zelfvertrouwen word versterkt. Hematiet kan helpen om je zoektocht te bevorderen naar je eigen, unieke talenten en om onbewust grenzen hiervan te verwijderen, terwijl je nog steeds een gezonde hoeveelheid zelfcontrole behoud. Hematiet kan ook worden gebruikt voor bescherming tegen electromagnetische stralingen en schijnt een geweldige ontgiftende steen te zijn voor de lever en het bloed.

Suggesties voor Gebruik

Hier zijn enkele ideeën over hoe je hematiet kunt gebruiken:

Hematiet kan worden gebruikt om je zelfvertrouwen te verbeteren, waardoor je meer moed en wilskracht krijgt. De steen kan je helpen om slechte gewoontes te doorbreken.
  • De link met ijzer en de zware inhoud in de steen heeft ertoe geleid dat hematiet sinds de oudheid wordt gebruikt in verband met het bloed en onze bloedsomloop. Mensen gebruiken het om hun bloedsomloop te verbeteren, hoge bloeddruk te verlagen, bloedstolsels te verminderen en zelfs zware menstruaties te vertragen.
  • Hematiet is geen steen die je om je heen wilt hebben als je probeert in slaap te vallen. De steen werkt om je energie te geven, wat betekent dat het je wakker houdt en je een onderbroken nachtrust geeft. Het is het beste om alle sieraden die je hebt te verwijderen voordat je de slaapkamer binnengaat. Het is zelfs goed om hematietstenen helemaal uit je slaapkamer te houden..
Bezig met laden...

Hematiet knuffelstenen

€ 2,00 p/stuk